Završna od četiri ovoljetne DORF warm up večeri u Ljetnom vrtu donosi premijernu projekciju odličnog filma o jednoj od najvažnijih osoba u povijesti rock glazbe – manageru i promoteru Danny Fieldsu. Ovaj put uz DORF tu je i SuperUho, a oba tima će se pobrinuti za vas s kontigentom nagrada (detalji niže u tekstu). Vidimo se u nedjelju 8. srpnja. Ulaz je free!

U nizu linkova koji se dodaje uz njegovo ime su Doors, Cream, Lou Reed, Nico, Stooges, MC5, Ramones, Jonathan Richman. Pročitajte detaljnije, odličan lik.

Film ga prati od studentskih dana, muvanja po Warholovom Factoryju, pa do A&R voditelja u Elektra Records. Uz animirane dijelove, more arhivskih snimaka i fotografija, uvid u privatan život – da skratimo: ako volite punk rock, nemojte propustiti ovaj film. Hrvatska premijera.

Nakon projekcije filma, Mate Škugor i Toni Šarić proglasit će imena dobitnika nagrada – 2 paketa ulaznica + kamp za Primošten i 2 ulaznice za National na Šalati te 2 majice partnera Klasik TV. U nagradnoj igri moći će sudjelovati svi koji te večeri na svoj Vintage račun napišu ime i prezime…

Početak projekcije je u 21:00 sati, ulaz je slobodan.